MIchael FRAY

Certificeret parterapeut & sexolog, forfatter, foredragsholder, underviser, podcaster og 100-meter mester i hygge.

min historie

MICHAEL FRAY, født i 1975, er uddannet og certificeret som sexolog og parterapeut på Joan Ørtings uddannelser, hvor han nu selv underviser.

Han er blevet gift og skilt tre gange og har tre børn. Michael er opvokset i Nordsjælland og bor i dag i Valby.

Michael har en fortid i IT-verdenen, hvor han i over 20 år har arbejdet med forretning og IT-løsninger til automatisering af arbejdsgange og processer.

Michael praktiserer som sexolog og parterapeut i sine klinikker på Frederiksberg og i Albertslund.

Han er også bestyrelsesmedlem i Dansk Sexologforening, den mandlige tredjedel af podcasten Ærlig talt, samt stifter af ProSex og portalen Intimoplevelser.dk (under opstart).

Efter sin tredje skilsmisse i 2017, indså Michael at han var den eneste fællesnævner i de tre forliste ægteskaber, og startede derfor på sexologuddannelsen hos Joan Ørting.

Missionen var at finde ud af hvem han egentlig selv var, blive dus med sin seksualitet og udvikle sig som person.

Michael blev hurtigt forelsket i faget, og bruger nu mange af sine vågne timer på at tale om parforhold, lyst, skam og personlig udvikling.

Michaels afsluttende opgave på sexologuddannelsen, handlede om fetich og parafilier, og han er nu en af de få sexologer med dette som speciale.

Michaels afsluttende opgave på parterapeutuddannelsen, handlede om ADHD & Parforhold, og er nu af af de få parterapeuter med dette som speciale.

 

Michael Fray

Billeder af Michael Fray

Fotos: Ole Sørensen